Rajstopy dziecięce
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Słuchaj wiesz sam że w przedszkolu to nikogo nie ździwi że dziecko może i ma rajstopy na sobie(mówię o chłopcach), ale widzisz sam. Jak dorosły facet ma na sobie to u niektórych widzę ździwienie jeszcze.Radziu pisze:W przedszkolu czasami widuję chłopców w rajstopach (bez spodni), czasami mają szorty + rajstopy.
Ale nie u wszystkich
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Ja niestety sie spotkałem z taka sytuacją, gdzie ojciec mowi synowi 4 letniemu ze chłopcy nie noszą rajstop. Matka kupila mu wiec rajstopy z rozporkiem zeby bylo bardziej męsko. A moja córka wlasnie w przedszkolu dowiedziała sie ze rajstopy sa tylko dla dziewczynek, pomimo ze w jej przeszkolu chłopcy tez noszą.
Po za tym kiedys na jakimś forum byla dyskusja na temat rajstop u dzieci i wiele osób bylo przeciwna rajstopom u chłopców. Byly nawet głosy ze od tego syn moze zostać pedałem!
Po za tym kiedys na jakimś forum byla dyskusja na temat rajstop u dzieci i wiele osób bylo przeciwna rajstopom u chłopców. Byly nawet głosy ze od tego syn moze zostać pedałem!