promocja

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 30 sty 2008, 08:13

PAPO-SMERFIE - Dla tego typu sieci handlowych zawsze towar jest gorszej jakości.Oczywiście nie każdy,sam kupowałem w Realu różne ciuchy i jestem bardzo zadowolony.Jeśli chodzi o rajstopy,możesz kupić lepszy gatunek,ale droższy.Rajstopy tanie produkowane są z gorszej jakości dzianiny,a co za tym idzie są kiepskiej jakości,dlatego ja taki towar nazywam jednorazówki.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 30 sty 2008, 11:28

Jednak ten sam towar w Realu i w innym sklepie nie różni się od siebie. Wiadomo firma produkuje wyroby droższe i tańsze. Różnią się jakością przędzy i trwałością, ale w tych samych opakowaniach, są takie same rajstopy niezależnie od tego w którym sklepie będą sprzedawane.

Żadna firma, która ma swoją marke nie pozwoli na manewry z podmianą dobrego towaru na marny. Zdarza się, że pod marką marketu np. TIP jest produkt z górnej półki, gdyż na opakowaniu pomimo marki jest nazwa producenta i to niektórzy wykorzystują dodatkowo do promocji firmy. Klient kupując z założenia towar gorszy jest mile zdziwiony i zaczyna myśleć: jeśli tanie wyroby są tej klasy to jak świetne będą wyroby firmowe.
Obrazek
Awatar użytkownika
tombar42
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Re: promocja

Post autor: tombar42 » 01 lut 2008, 07:27

pantyhoseman pisze: 1.99PLN i 15den lycra za 3.99 firmy TIP(Tanie i Pewne) ciekawa nazwa firmy warto byloby zobaczyc czy tanie i pewne ;)
Za 1,99 tanie na pewno tak, ale pewne na 100% nie.
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 01 lut 2008, 09:09

bardzo mozliwe ja kiedys kupilem za 3.50 byly w ogole z dziwnego materialu robione. niby lycra a niemile w dotyku a czesc majtkowa byla tragiczna
Beznazwy2

Post autor: Beznazwy2 » 01 lut 2008, 16:33

U mnie w mieście nie ma real'a.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 01 lut 2008, 21:11

Beznazwy2 pisze:U mnie w mieście nie ma real'a.
Jak masz internet to nie masz czego żałować, wcale tam nie ma takiego wyboru rajstop. Powiem więcej: ze wszystkich hipermarketów w Realu jest najgorzej.
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 01 lut 2008, 21:28

to nie tragedia. a przez internet odradzam. nie ma to jak osobiscie pojsc i powybierac sobie rajstopki ;)
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 01 lut 2008, 21:30

Jak kupujesz znany i sprawdzony model, to chyba internet nie jest przeszkodą?
Obrazek
Beznazwy2

Post autor: Beznazwy2 » 02 lut 2008, 01:09

Zgadzam się z pantyhoseman. To największa przyjemność kupować samemu a jeszcze jak ekspedientka zapyta dla kogo to juz wogule super(ja oczywiście mówie że dla mnie :mrgreen:).
Awatar użytkownika
kamil
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: kamil » 02 lut 2008, 05:27

I tak trzymać.Nie ma co owijać w bawełnę.
meras

Post autor: meras » 04 lut 2008, 10:12

Ja wolę osobiście kupować sobie rajstopki .nie ma to jak samemu wybierać
Meras
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 05 lut 2008, 09:40

jak znasz to spoko ale nie ma to jak osobista wyprawa ;) kontakt z ekspedientka mila rozmowa :) a internet to nie to samo
ODPOWIEDZ