Cześc... - polpon

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
polpon
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Cześc... - polpon

Post autor: polpon » 15 lis 2008, 16:21

Pomyślałem że się przedstawię,chyba najwyższa pora.A więc... Warszawa to miasto które lubię,w którym pracuje,i ostatnio często mieszkam.Z wykształcenia i podejścia do życia humanista-cokolwiek to znaczy.Rajstopy nosze od kilkunastu lat bo lubię,są wygodne i dobrze się w nich czuje.Zazwyczaj się tym nie afiszuje,tak samo jak z tym ze mam inną orientacje w sferze seksualnej :-P .Trudno też nazwać mnie metroseksualistą.Ktoś ma pytania?Zapraszam do rozmowy. Ps.innych części damskiej garderoby nie nosze(jeśli już to kilt,ale to męska odzież) Pozdrawiam... wszystkich.
Ostatnio zmieniony 07 lut 2009, 08:04 przez polpon, łącznie zmieniany 1 raz.
normalny facet,choć ... ;-)... A po co drażnić muchy ...
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 15 lis 2008, 22:36

Witaj Polpon. Fajnie, że postwiłeś kilka spraw jasno, mam nadzeję że wniesiesz nam trochę kolorystyki na forum. Wyjaśnisz kilka spraw i pokażesz świat innymi oczami.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 15 lis 2008, 22:41

Witam serdecznie. Szczerze się przyznam, że mnie zaskoczyłes, bo zawsze słyszałem,że osoby odmiennej orientacji seksualnej płci meskiej nie noszą rajstop, gdyż właśnie to one chcą być jak najbardziej męskie. Ale to bardzo dobrze. Widać to jest takze męska odzież ;) Pozdrawiam i zapraszam do udzielania się na forum (pamiętając o regulaminie )
Radziu

Post autor: Radziu » 15 lis 2008, 23:40

polpon, Witaj :-)

kasior, jak widać wszędzie są wyjątki ;-)
polpon
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: polpon » 16 lis 2008, 17:51

Tak,jestem wyjątkiem.I mam podobne problemy do waszych ; rodzinkę ,której akurat o tym jeszcze nie wspomniałem,a także drugą połówkę -też niezbyt tym faktem ucieszoną. NO ALE,ABY DO PRZODU :mrgreen: Wielkie dzięki za kilka słów z waszej strony.Mam teraz przynajmniej jakąś pewność że nikt nie będzie mnie tu ganiał z osinowym kołkem :-D Postaram się być 'grzeczny' ;-)
normalny facet,choć ... ;-)... A po co drażnić muchy ...
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 16 lis 2008, 21:02

polpon pisze:drugą połówkę -też niezbyt tym faktem ucieszoną
Czyżby połówka była nietolerancyjna?
Tak, czy siak witaj.
Obrazek
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 16 lis 2008, 21:07

papa_smerf pisze:Czyżby połówka była nietolerancyjna?
Ci co sami pragną tolerancji wcale nie muszą być tolerancyjni.
ODPOWIEDZ