Kilt
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Nie ma tej stronyJean-Luc pisze:https://www.facebook.com/video.php?v=10152663952874034
Miej wyjebane a będzie ci dane
-
- Początkujący
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Re: Kilt
Kilt dostałem już trochę temu - dziś przyszedł Sporran. Fajnie ale jakoś muszę przełamać się żeby pokazać się tak ubranym publicznie. Pewnie będę szukał jeszcze kamizelki lub coś pasującego - choć to pewnie tylko pretekst. Co ciekawsze z jeansową mini nie mam takich kłopotów.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Jak na razie to kilt wisi na wieszaku - tak się poukładało że na ten dziwny czas mam dodatkowych lokatorów w domu i moje swobody obywatelskie zostały ograniczone. Co do zdjęć archiwalnych z lata to poniżej.
- Misiek72
- Stary wyga
Wszystko się pozmieniało. Teraz nie chodzę do pracy i na postojowym w domu siedzę. Plusem tej sytuacji jest fakt, że mogę więcej czasu rodzinie i swoim zainteresowaniom poświęcić. Więcej okazji do wyjść z domu w ulubionych ciuchach mam.
Danon na dolnym zdjęciu to legginsy masz ? Trochę daleko stoisz i szczegółów mało widzę.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Legginsy ale w zasadzie materiał jak rajstopy ok 40-60 den bez stóp :) Zdjęcie zrobione wczesnym rankiem - było dość chłodno więc w samej spódniczce byłoby trochę zimno. Na marginesie dokładnie tak ubrany tego dnia przekroczyłem granicę UE (wjazd), z wszelkimi kontrolami mnie żony i samochodu.
- Lexie
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Kilt miałem raz w życiu na tyłku, podczas słuzbowej wizyty w Szkocji miejscowi kontrahenci namówili mnie na tę przebierankę z okazji imprezy.
Wrażenia mam takie: na plus, że to nie są spodnie, więc już z definicji coś ciekawego Na minus, po pierwsze, nie wypada do regularnego kiltu nosić rajstop ani pończoch, tylko ordynarne podkolanówki z drapiącej wełny, więc przyjemność zjeżdża w dół radykalnie, po drugie cała konstrukcja jest skomplikowana w zakładaniu, po trzecie te plisy z tyłu zmuszaja do niezłej gimnastyki przy siadaniu, żeby się nie pozagniatały i nie staerczały potem dziwnie, po czwarte nawet dosyć solidny kilt jednak jest dosyć wrażliwy na wiatr i trzeba uważać na świeżym powietrzu, żeby nie zasiać zgorszenia.
Podsumowując, nie polecam.
Ale jako przyzwyczajanie ludnosci świata że faceci mogą nosić coś co nie jest smutnymi portkami, jest nawet pozyteczny
Wrażenia mam takie: na plus, że to nie są spodnie, więc już z definicji coś ciekawego Na minus, po pierwsze, nie wypada do regularnego kiltu nosić rajstop ani pończoch, tylko ordynarne podkolanówki z drapiącej wełny, więc przyjemność zjeżdża w dół radykalnie, po drugie cała konstrukcja jest skomplikowana w zakładaniu, po trzecie te plisy z tyłu zmuszaja do niezłej gimnastyki przy siadaniu, żeby się nie pozagniatały i nie staerczały potem dziwnie, po czwarte nawet dosyć solidny kilt jednak jest dosyć wrażliwy na wiatr i trzeba uważać na świeżym powietrzu, żeby nie zasiać zgorszenia.
Podsumowując, nie polecam.
Ale jako przyzwyczajanie ludnosci świata że faceci mogą nosić coś co nie jest smutnymi portkami, jest nawet pozyteczny
nie portki czynią faceta