Rozpoczęcie sezonu
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Ja dzisiaj założyłem rajtki 20 -stki pod spodnie.Aura raczej przypomina póżną jesień niż środek wiosny[u nas jest teraz 5 st,a na noc zapowiadają 1].Przez ostatnie 3tyg.już nie ubierałem ,i byłem pewny ,ze dopiero na jesienne chlody zacznę nosić.Jak można się pomylićbyczunio pisze:Nero, tylko zaczyna być trochę za ciepło na rajstopy. Przy tej długosci spodni lepsze byłyby pończochy.
big fish
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Chyba większość użytkowników w ogóle nie kończy sezonu tylko trwa on cały czas :P Pogoda już się zmieniła w porównaniu z ostatnimi tygodniami. Byłem dziś na mieście i w jednym urzędzie ponad pół dnia i założyłem pod spodnie rajstopy 40den z mikrofibry i było dobrze :) chociaż czasami dało się odczuć też brak czapki :P
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Dla mnie "sezon" to okres kiedy zakładam rajstopy, bo jest mi zimno - czyli już od jakichś 2/3 tygodni wieczorem, a od paru dni na cały dzień. :)
Dzisiaj pierwszy raz mierzyłem buty w sklepie mając na sobie rajstopy (czarne 60DEN). To w sumie był przypadek, że je mierzyłem, bo poszedłem oddać buty na gwarancję do Deichmann ale ekspedientka po obejrzeniu ich powiedziała, że nie da się z nimi nic zrobić (pękła podeszwa) i żebym wybrał sobie nowe. Więc pooglądałem i przymierzyłem dwie pary ale nie wybrałem nic i wziąłem gotówkę. W sklepie byłem ze swoją dziewczyną, która nie wiedziała, że dzisiaj założyłem rajstopy ale jak zobaczyła, to powiedziała, że ona żałuje, że sama ich nie ubrała, bo była w baletkach i trochę zmarzła. :)
Całe szczęście, że mam u niej 100% akceptację. :D
Dzisiaj pierwszy raz mierzyłem buty w sklepie mając na sobie rajstopy (czarne 60DEN). To w sumie był przypadek, że je mierzyłem, bo poszedłem oddać buty na gwarancję do Deichmann ale ekspedientka po obejrzeniu ich powiedziała, że nie da się z nimi nic zrobić (pękła podeszwa) i żebym wybrał sobie nowe. Więc pooglądałem i przymierzyłem dwie pary ale nie wybrałem nic i wziąłem gotówkę. W sklepie byłem ze swoją dziewczyną, która nie wiedziała, że dzisiaj założyłem rajstopy ale jak zobaczyła, to powiedziała, że ona żałuje, że sama ich nie ubrała, bo była w baletkach i trochę zmarzła. :)
Całe szczęście, że mam u niej 100% akceptację. :D
Ostatnio zmieniony 10 paź 2011, 22:01 przez Kacper, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Przy dużych mrozach zakładam rajstopy 100DEN i staram się nie przebywać bez potrzeby na dworze. Poza tym, to organizm chyba jakoś się tam pomału przyzwyczaja do tego, że będzie zimniej. :)
I jeszcze pytanko odnośnie dużych mrozów - miał ktoś z Was może rajstopy Gatta Rosalia 300DEN? Jeśli tak, to jakie macie na ich temat opinie?
I jeszcze pytanko odnośnie dużych mrozów - miał ktoś z Was może rajstopy Gatta Rosalia 300DEN? Jeśli tak, to jakie macie na ich temat opinie?
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: