Rajstopy a alkohol.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Tak, w Toruniu, ale już widzę, że termin przełożony na 13 grudnia. Imprezka oczywiście crossdressingowa. http://transfuzja.org/pl/artykuly/zapow ... _party.htm
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Wiesz, ja jak byłem pierwszy raz, to też nikogo nie znałem. Teraz to dla mnie prawie jak spotkania kameralne Jak nie zrobisz pierwszego kroku to zawsze będziesz w tyle, więc nie ma się co czaićmusa pisze:Wolę spotkania kameralne, z osobami, które znam odrobinę, chociażby z forum. Na spotkania ogólnodostępne jakiekolwiek by były, nie dam się namówić.
A dlaczego nie W innych miastach odbywają się takie imprezki, a nawet na wioskach, więc dlaczego nie w Toruniupapa_smerf pisze:Jedno pytanie: dlaczego w Toruniu ?
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Radziu, łącznie zmieniany 1 raz.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dlatego, że Trans-Fuzja (organizacja, a teraz już fundacja na rzecz osób trans) jakiś czas temu zaczęła ścisłą współpracę z KPH, w ramach LGBT. Nie ma to żadnego związku z czuciem się gejami, tym wnioskiem pokazałeś typowy ciemnogród.
A co do dyskryminacji - to owszem, są osoby które z tego powodu są dyskryminowane.
A tak poza tym jest to chyba pierwsza impreza organizowana przy współpracy KPH. Ja w tym nie widzę żadnego problemu.
A co do dyskryminacji - to owszem, są osoby które z tego powodu są dyskryminowane.
A tak poza tym jest to chyba pierwsza impreza organizowana przy współpracy KPH. Ja w tym nie widzę żadnego problemu.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
homo (z łac.) - człowiekHomofobia to przecież fobia do homo
phobos (z gr.) - strach
Więc tak naprawdę, jest to strach przed człowiekiem jakby nie patrzeć, a nie przed homoseksualistami mam wrażenie, że ktos zbyt pochopnie zdefiniował ten termin...
Swoją drogą, szkoda że jakos się nas podciąga pod takie "przedsięwzięcia"
"Ciemnogród" ma chyba w nosie opinie innych a ja chcę sie dowiedzieć więcej. Stąd dyskusja i pytania co prowadzi do wyrabiania pogladów. Byczunio wreszcie mi wyjawił co oznacza w terminologi gejów przegięci. Ciekawe dla mnie jest dlaczego organizacje nie związane z homo nie robią imprez promujących równośc i braterstwo ? Zawsze jest to jakaś organizacja związana z homo i wciągająca w to wszelkie inne odmiany ludzi nietypowych. Mnie by sie podobała nazwa imprezy np "Parada indywidualności" czy Parada nieprzeciętności" zorganizowana np. prze muzeum narodowe czy "Bunkier sztuki".Radziu pisze:... tym wnioskiem pokazałeś typowy ciemnogród.
A co do poglądów to podobno tylko krowa ich nie zmienia.
Ostatnio zmieniony 12 lis 2008, 14:46 przez dr.pantyhose, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Dyskutant
- Kontakt: