Męskie rajstopy.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
A nie jest to czasem wzorowane na jakiś mędrcach czy filozofach starożytnych? Wszak oni byli prawdziwymi mężczyznami pomimo tunik, sukman i sanadałów.
Właśnie żona mi powiedziała. To jest pozycja Sokratesa.
http://republika.pl/blog_wp_4726103/721 ... rates2.jpg
I zagadka rozwiązana.
NIe zdziwił bym się gdyby rajstopy męskie wzorowali na Stańczyku. Zreszta zobaczcie sami.
http://www.polskina5.pl/data/Motywy/b/Stanczyk.JPG
Właśnie żona mi powiedziała. To jest pozycja Sokratesa.
http://republika.pl/blog_wp_4726103/721 ... rates2.jpg
I zagadka rozwiązana.
NIe zdziwił bym się gdyby rajstopy męskie wzorowali na Stańczyku. Zreszta zobaczcie sami.
http://www.polskina5.pl/data/Motywy/b/Stanczyk.JPG
dr.eklektyczny
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Postanowiłem że kupię te legginsy męskie Adriana- ale jest mały problem... na stronie nie podają rozmiarówki :) no i trochę mało to opłacalne po doliczeniu przesyłki, chyba że większą ilość by kupić... ale to już musiałbym się z kimś złożyć na zamówienie ;/ wysyłają z firmowego sklepu internetowego pocztą polską (jak ja pp nie lubię!) za 8 zł, albo kurier DTP czy jakoś tak za 15 zł....
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ja też wysłałem piisno do Adriany.
Oto treść:
Witam. Jestem Reporter 24 dla portalu internetowego Kontakt 24. Czyli po porostu piszę artykuły na swoim profilu a stacja czy portal oglądają i wybierają co może być ciekawe do użycia ale do rzeczy............
Wczoraj znalazłem na państwa stronie, Legginsy dla dorosłych a dokładnie dla męączyzn. Jak to na to sie zapatrują sie kobiety ?
Czy w przyszłości planujecie może wprowadzić inny jakiś ciekawy produkt np:
- Rajstopy
- Podkolanówki
- Pończochy.
Prosze o informacje na ten e-mail a ja bede sie temu bacznie przyglądał i artykuł napiszę.
Oczywiście linka dam dla państwa.
Pozdrawiam
Reporter 24
Piotr T.
o godz 11:30. takie info mi przyszło na e-mail.
Witam
Miło mi bardzo, że nasz produkt wzbudziła takie zainteresowanie - dzisiaj wieczorem podeślę Panu szczegółowe odpowiedzi na poniższe pytania :)
Pozdrawiam serdecznie
Renata Glinkowska
www.sklep.adrian-rajstopy.pl
Oto treść:
Witam. Jestem Reporter 24 dla portalu internetowego Kontakt 24. Czyli po porostu piszę artykuły na swoim profilu a stacja czy portal oglądają i wybierają co może być ciekawe do użycia ale do rzeczy............
Wczoraj znalazłem na państwa stronie, Legginsy dla dorosłych a dokładnie dla męączyzn. Jak to na to sie zapatrują sie kobiety ?
Czy w przyszłości planujecie może wprowadzić inny jakiś ciekawy produkt np:
- Rajstopy
- Podkolanówki
- Pończochy.
Prosze o informacje na ten e-mail a ja bede sie temu bacznie przyglądał i artykuł napiszę.
Oczywiście linka dam dla państwa.
Pozdrawiam
Reporter 24
Piotr T.
o godz 11:30. takie info mi przyszło na e-mail.
Witam
Miło mi bardzo, że nasz produkt wzbudziła takie zainteresowanie - dzisiaj wieczorem podeślę Panu szczegółowe odpowiedzi na poniższe pytania :)
Pozdrawiam serdecznie
Renata Glinkowska
www.sklep.adrian-rajstopy.pl
Miej wyjebane a będzie ci dane
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
W końcu coś zaczyna się ruszać w temacie ciuchów na męskie nogi. Megginsy to jak widzimy początek. Produkty firmy Adrian spotkać można w wielu sklepach, hipermarketach itp tak więc zapewne już nie długo na półkach dla mężczyzn zobaczymy te megginsy a później rajstopy. Jak zwykle będą opinie negatywne o tych produktach ale to nawet lepiej bo jeśli będą wyrażane publicznie w telewizji, gazetach to rozreklamują nasze megginsy czy rajstopy a stąd już niewiele brakuje to przyzwyczajenia i zobojętnienia widząc tak ubranych mężczyzn.
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
W zasadzie też nogawki megginsów wyglądają jak zwykłe legginsy, a te można nosić do krótkich spodni. No to masz dylemat :)Radziu pisze:Tylko czy meginsy nadają się do krótkich spodenek W zasadzie to odpowiednik kaleson, a ich nie nosi się do szortów
Przy okazji- dostałem odpowiedź z Adriana- na stronie zamieścili męska tabelę rozmiarów :) zatem moje pytanie na coś się przydało.
Co do kolorów- na razie jest czarny, ale jest to partia próbna i ponoć mają się pojawić inne kolory.
Miła pani która mi odpisała, zdradziła tez że w planach mają rajstopy męskie oraz megginsy z podpiętkiem... wygląda to ciekawie.
Jako że to "partia próbna"- to nie spodziewam się żeby pojawiły się szeroko w sklepach... chyba nie pozostaje nic innego jak zamówić w sklepie internetowym Adriana ;/
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Kolejny news- n a Allegro pojawił się nowy produkt znanej już na tym forum czeskiej firmy Aries: Micro Goldwear 60 den:
http://allegro.pl/meskie-rajstopy-micro ... 46231.html
- wcześniej dostępny był model Support 70 den -
Jak widać sprzedawca ostro pojechał z ceną (35 zł + przesyłka!!) i nie wiem za bardzo na co liczy- może chodzi mu o to żeby zostać z całym towarem niesprzedanym i mieć go dla siebie? :)
Zapewnie będzie można niedługo kupić je u innego sprzedawcy, co rozsądniej je wyceni :D
http://allegro.pl/meskie-rajstopy-micro ... 46231.html
- wcześniej dostępny był model Support 70 den -
Jak widać sprzedawca ostro pojechał z ceną (35 zł + przesyłka!!) i nie wiem za bardzo na co liczy- może chodzi mu o to żeby zostać z całym towarem niesprzedanym i mieć go dla siebie? :)
Zapewnie będzie można niedługo kupić je u innego sprzedawcy, co rozsądniej je wyceni :D
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: