statystyki noszenia rajstop

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

GoodMan
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Re: statystyki noszenia rajstop

Post autor: GoodMan » 14 wrz 2024, 19:44

Moja żona niestety w ogóle nie znosi rajstop i ubiera tylko jak już musi na jakąś ważną uroczystość albo jak już są trzaskające mrozy, dlatego bardzo cenię to, że nie ma nic przeciwko, że ja w nich chodzę.
W tym roku nawet przyspieszyła mi chwilowo bicie serca, jak wyskoczyla z jednym tekstem przy swojej mamie. Otóż mojej teściowej zaczęło trochę wysiadać krążenie i puchnąć nogi w kostkach, a że jako osoba z wykształceniem medycznym znam się na tym, więc kupiłem jej w prezencie medyczne uciskowe podkolanówki. No i ja jej tłumaczę jak ma je stosować i jakie z tego są korzyści a moja żona wyskakuje wtedy z tekstem że ja też mam takie same pończochy tylko dłuższe powyżej kolan i bardzo sobie chwalę. Mnie zatkało, czekam na jakąś reakcję typu: że jak to ja chodzę w pończochach, a tu nic. Moja teściowa nie wie o tym, że chodzę w rajstopach, albo wie, tylko nic nie mówi, bo przecież dobrze wie, że moja żona nie znosi rajstop i w nich nie chodzi, a często widzi jak od jesieni do wiosny ciągle kilka par suszy się na suszarce (bo mieszkamy razem w jednym domu).
ODPOWIEDZ