Cześć ;)

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
deRafael
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Re: Cześć ;)

Post autor: deRafael » 03 wrz 2021, 21:59

(Pedo)misiu skutecznie zniechęcił to forum innym. Typowy przykład chorego z zawiści człowieka. „Ja nie mogę to obrzydzę tym co mogą. Ja nie mogę to inni tez nie będą. Tylko to jest słuszne co ja za słuszne uważam. Reszta do leżenia albo do gazu.” Typowa kaczoza.
Zapisz się hipokryto na forum sobie podobnym i daj spokój innym.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 03 wrz 2021, 22:34

DeRafaelu fakt że jedna osoba w dziecinnie prosty sposób zabija całe forum źle świadczy o was, o mizernej wartości waszych przekonań przez co nikt się wami nie
interesuje, nikt tutaj nie zagląda i nie zostaje na dłużej. Czytając mądre komentarze Adriana1201 i Phmena12 będące odpowiedzią na moje "głupkowate zaczepki" (jak słusznie napisał Boggy) mam wrażenie że faktycznie to nie macie do zaoferowania innym nic sensownego
Awatar użytkownika
deRafael
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: deRafael » 04 wrz 2021, 00:17

Weź zdebie idź się sam wywal do kontenera, tak jak wywaliłeś swoje ciuchy z których jeszcze nie tak dawno byłeś dumny i w których paradowałeś po marketach i rynku w Oświęcimiu. A później wyrzygaj się na siebie samego Adonisie piękny i nieomylny. Nikt cię tu nie chce czubku.
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Post autor: Misiek72 » 04 wrz 2021, 11:34

deRafael pisze: 04 wrz 2021, 00:17 Weź zdebie idź się sam wywal do kontenera, tak jak wywaliłeś swoje ciuchy z których jeszcze nie tak dawno byłeś dumny i w których paradowałeś po marketach i rynku w Oświęcimiu. A później wyrzygaj się na siebie samego Adonisie piękny i nieomylny. Nikt cię tu nie chce czubku.
Hehe... nic dodać nic ująć. :ok
Awatar użytkownika
pantyhosemen12
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: pantyhosemen12 » 05 wrz 2021, 16:32

Misiek72 pisze: 03 wrz 2021, 20:28
pantyhosemen12 pisze: 03 wrz 2021, 08:31 To musisz znaleźć sobie inne forum gdzie nie uświadczysz facetów noszących spódnice czy rajstopy. Wtedy autoterapia zamknie się piękna klamrą. Możesz np zostać żołnierzem WOTu albo ministrantem :D
Panciu12 miałbym zostać żołnierzem WOT ? To żołnierskie przedszkole jest w sam raz dla zniewieściałych chłopców, takich jak Ty Panciu12. Może dowódca pozwoliłby Ci nosić rajstopy pod uniformem żebyś nie dostał kataru na ćwiczeniach :lol: . Ja Panciu przeżyłem prawdziwe wojsko, gdzie bywało się brudnym i się śmierdziało, bo kąpiel i zmiana bielizny przysługiwały raz w tygodniu, a jak wojsko było niegrzeczne to i rzadziej. Na pranie gaci nie pozwalał regulamin, bo zawsze w godzinach od 22-6 rano gacie niezależnie czy obsrane czy czyste musiały być złożone razem z koszulką w idealną kostkę na taborecie przy łóżku. Panciu12 z Twoimi zainteresowaniami w wojsku byłbyś idealnym kandydatem do grupowego "kręcenia wora" , nocnego szorowania posadzek piaskiem i pianą z szarego mydła oraz różnych innych zabiegów mających na celu zrobienie z ciotowatych mięczaków prawdziwych żołnierzy. ;-)
Jakiz Ty się strasznie męski zrobiłeś teraz. Fiu Fiu - zero tolerancji dla innych upodoban i stylu ubierania się. Przypomnę tylko - ja nie popylam w kieckach i rajtach po mieście kręcąc filmiki. Ty to robiłeś. Poza tym - mało komu chce się tu z Tobą użerać więc żegnam. Mam nadzieję, ze z forum również.
ODPOWIEDZ