Kto z was nosi damską bielizne??

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 11 kwie 2009, 16:33

Papo masz rację dokładnie tak zerknołem tam nic tam ciekawego w tym temacie
bałagan i nic poza tym :zdrowko
Miej wyjebane a będzie ci dane
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 21 gru 2011, 03:55

Ja gustuje w bieliźnie WOL-BAR :-P , a ostatnio kupuje textilu bieliznę DC GIRL z modalu :-)
laycrek
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: laycrek » 21 gru 2011, 23:28

mi również podoba się damska bielizna i z miłą chęcią chciał bym ja nosić.
Radziu

Post autor: Radziu » 22 gru 2011, 00:04

To noś, nikt Ci nie broni.
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 22 gru 2011, 07:29

bronią za pewne domownicy
Miej wyjebane a będzie ci dane
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 22 gru 2011, 13:24

laycrek pisze:mi również podoba się damska bielizna i z miłą chęcią chciał bym ja nosić.
a dlaczego nie możesz nosić damskiej bielizny, zapewne jeszcze sam nie kupujesz?
laycrek
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: laycrek » 04 sty 2012, 11:42

żona nie chce żebym nosił
Radziu

Post autor: Radziu » 04 sty 2012, 14:56

To jej też nie pozwalaj.
Jasiek
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Jasiek » 06 sty 2012, 17:21

Wystarczy porozmawiać o tym. Wszak to jest tak jak z rajstopami. Pod wierzchnim ubraniem nie widać. Ale cóż, każda kobieta inaczej do tych spraw podchodzi.
Jasiek
Radziu

Post autor: Radziu » 06 sty 2012, 19:12

Zawsze można zmienić na taką co się zgodzi.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 06 sty 2012, 20:23

zmienić kobietę czy bieliznę? :-P
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 30 sty 2012, 22:12

Ja noszę,częściej od rajstop,damskie majteczki,ale tylko takie które zapewnią jako taką wygodę,czyli odpowiednio miejsca z przodu :-P Noszę je codziennie,mam pracę biurową,tak jakoś od 2 lat,od kiedy wyprowadziłem się od rodziców na swoje,tzn.wynajmowane.Wynajmuje kawalerke,troche to zzekra kasy,ale pozwala zachowac komfort,ze nikogo nie irytuje suszaca sie damska bielizna.Wlasciwie meskich majtek to mam 3 pary slipkow,reszte wyrzucilem.Z damskim bylo troche tak,ze za nim dobralem odpowiednie,to uplynelo troche czasu,z rok prob i bledow jakie kupowac,jaki rozmiar itp.Kilka fajnych par(z 7-8)musialem wywalic np.stringi Gaia Martina(fajne z mikrofirby,ale kolega W.uciekal mi ni to w lewo,ni w prawo).Kupuje je z wygody i proznosci,jakos tak lubie ladne rzeczy.Nikt nie widzi pod garniturkiem czy jeansami,a tak jest cacy,raczej do biodrowek nie wskazanych.Troche nie bardzo chce kogos prowokowac do dyskusji o mojej skromnej osobie.No wiec tak:na ta chwile mam 16 par majteczek,w wiekszosci stringow(kiedys kolezanka powiedziala mi,ze jak na mezczyzne mam zaj*ebiscie sexy i zgrabny tylek ;-) ).Moze tak wymienie co mam,a majtki kupuje albo w salonach z bielizna,mam tez zaprzyjazniona pania na targowisku w budce(sprzedaje mi bielizne Krisline),a kilka sztuk mam od kolezanki mieszkajacej w Anglii,ktorej wmowilem ze kupuje od niej dla moje kobiety 8-) .Wydaje tak w granicach 20-35 złotych za pare uwazam ze nie majatek,a majteczki swietnej jakosci.Stringi i stringo-szorty:1.Gorsenia Kornelia(1 szt,zakup sprzed 2 dni),2.Kinga F-1043(białe,1 szt) 3.Kinga F-1043(czarne/grafit,1 szt) 4.Kinga F-1043(szare,1 szt) 5.Wolbar Zorba(czerwone,1 szt) 6.No name,zielone z bazaru za ,,5 zł" z haftem po bokach(1 szt) 7.Krisline Quenn Jungle(1 szt) 8.Keia Pink Bridgitte(1 szt) 9.Eldar Karmela(2 szt,białe i czarne) 10.Keia Pink Ella(1 szt,biało-czarne w groszki) 11.Eldar Aldona(1 szt,czarne).Figi i szorty:1.Krisline Aida(2 szt,białe,te wręcz uwielbiam,5 X wygodniejsze od slipkow) 2.Keia Pink Natalie(białe,1 szt) 3.koronkowe białe bokserki z bazaru za ,,5 złotych"(1 szt).Uwielbiam kupować,mierzyć,nosić,trudno to wytlumaczyc,ale tak jest :-) Co do rajstop również,szczególnie,kiedy jest zimo,to zeby tylek w stringach nie zamarzl.Pzdr.
krystian79
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: krystian79 » 11 lis 2012, 11:52

Witam
Macie jakies dobre porady podpowiedzi moze wlasne doswiadczenia jak dobrac damskie figi zeby nic nie uciekalo tzn nie wystawalo kupilem juz pare takich majteczek ale nie wszystkie to dobry wybor
prosil bym o jakies wskazowki :-/
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 11 lis 2012, 18:49

Bardzo dobre i tanie są figi DCGIRL dostępne w marketach TEXTIL :-)
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 11 lis 2012, 19:46

Grzeslaw, nie o to pytał krystian79. Najlpiej weź gacie w rękę i zobacz czy przednia część jest wystarczająco szeroka, i rozciagliwa. Musisz to ocenić na oko.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 13 lis 2012, 10:44

Kobiety z reguły mają większe biodra niż mężczyźni,więc jeśli męskie slipki nosisz L,to z damskich fig możesz kupić M(40).Nie kupuj biodrówek,bo niestety ale nie będziesz ciężko będzie Ci je dobrać.Aby ograniczyć ryzyko wpadki proponuję kupić pełne figi typu full briefs,w takich sprzęt jakim dysponujesz powinneś spokojnie pomieścić.Nie kupuj majteczek typu tanga,bo niestety ważna jest nie tylko wysokość,ale też szerokość materiału z przodu.Co do rozciągliwości,o której pisał Radziu,to wszystko zależy o materiału z którego uszyte są figi.Jak kupisz bawełniane czy z elastycznej koronki bez problemu ładnie się rozciągną.Przy mikrofirbie niestety raczej figi mogą być niewygodne.Nie kupuj majteczek z targu od Chińczyka czy innego Azjaty,niestety mają rozmiarówkę zaniżoną i materiały,z których szyją dość liche.Z firm,które mogę Ci polecić pomyśl o bieliźnie Gatty,Kingi czy Krisline.Lepiej kupić droższe majteczki i mieć je na dłuższy czas niż kupić od Chińczyka i wywalić po jednym praniu.A i jak będziesz robił zakupy bieliźniane,oprócz fig proponuję Ci chociaż na próbę kupić z jedną parę stringów damskich.Z przodu te same zasady jak przy figach jak nie będą to biodrówki i za mocno wykrojone to będą pasować.Ważny jest też tył.Ja preferuję bardziej zabudowane na szerszym pasku z tyłu :-)
krystian79
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: krystian79 » 13 lis 2012, 12:43

Dziekue za wasze dobre rady jesli ktos z was ma jescze jakies podpowiedzi, dobre rady to prosze o pare cennych uwag. Mysle wafel ze teraz to pewnie mi sie uda nie zrobic wtopy. :lol:
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 13 lis 2012, 14:43

Biodrówki też mogą być dobre, jeżeli będą szerokie z przodu. Mikrofibra to jeden z lepszych materiałów, takie figi są rozciągliwe i bardzo wygodne. Szczególnie polecam sloggi.
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 13 lis 2012, 21:14

Jak już dokonasz zakupu,to się pochwal.A jeszcze dobra rady co do bielizny,lepiej prać ręcznie niż w pralce,ze względu na to,że tak majteczki posłużą dłużej.Polecam się na przyszłość :-)
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 14 lis 2012, 00:37

Ja piorę w pralce i uważam, że bielizna nie niszczy się prawie wcale.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 14 lis 2012, 22:55

dzisiaj zaszedłem do sklepu między innymi z bielizną i looknąłem, co z niższej półki nadaje się na męski tyłek (a raczej przyrodzenie). Jeśli chcesz bez koronek, tylko zależy Ci na wygodzie proponuję z marki Hanna Style coś z linii Fitnes line lub Classic. Jeśli chcesz mieć koronki, wybieraj w wyrobach marki Italian Fashion. Tylko nie bierz modeli, które mają koronkę w dolnej części przodu. Te, które mają z przodu koronkę na górze, i te, które mająkoronkępo bokach, a dół przodu jest dzianinowy jak najbardziej mogą się nadać
krystian79
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: krystian79 » 15 lis 2012, 13:12

Dziekuje za wasze rady mam nadzieje ze teraz jak wybiore sie na zakupy bede juz mial mniej problemow
A co do koronkowych zawsze mi sie podobaly wiec bede napewno na nie polowal.
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 15 lis 2012, 16:23

To poluj Krystian,udanych zakupowych łowów :-) Fasonów,kolorów masz od groma,można się zagubić w wyborze.Jak coś uda Ci sie znalezc fajnego to się pochwal ;-)
JERZY53
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Re: Kto z was nosi damską bielizne??

Post autor: JERZY53 » 03 lip 2020, 14:39

Ja noszę od czasu do czasu ale wyłącznie w mieszkaniu jak nikogo nie ma w domu włącznie z biustonoszem gdyż mam duże naturalne piersi rozmiar biustonosza 95B piersi bez żadnego zarostu nigdy na nich zarostu nie było
Awatar użytkownika
Misiek72
Stary wyga
Stary wyga

Re: Kto z was nosi damską bielizne??

Post autor: Misiek72 » 03 lip 2020, 16:42

Jerzy , ja z damskiej bielizny noszę tylko męskie bokserki i wyłącznie bez biustonosza, bo mam naturalnie małe piersi z niewielkim zarostem , który nawet nie wiem kiedy mi urósł. No i zakładam bieliznę niezależnie od tego czy ktoś jest w domu.
ODPOWIEDZ