Męskie rajstopy.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Czarne rajstopy są społecznie do przyjęcia dla panów. Nie wiem z czego to wynika, ale czarny jest najmniej ozdobny, a zatem służy jako ubiór nie coś na pokaz. Ostatnio, na allegro jakaś allegrowiczka sprzedaje rajstopy męskie ares, ale wyłącznie czarne. Koloru sachara nie sprowadza, bo chyba boi się, że nie kupią.
Ja jednak lubię beż z tego powodu, że jeszcze mniej się w oczy rzuca, jest schludniejszy, bo nie kusi nosić niepranego.
kolorowe rajstopy są już jednak nastawione na pokazanie, zwrócenie na nie uwagi. Ja tak nie lubię i jedyne kolorowe jakie mi się trafiają to są prezenty. Darowanemu koniowi się w zęby nie patrzy i przyjmuję, ale noszę niechętnie.
Kochani, temat jest o wizycie u lekarza, więc skręćmy w stronę gabinetu.
Ja jednak lubię beż z tego powodu, że jeszcze mniej się w oczy rzuca, jest schludniejszy, bo nie kusi nosić niepranego.
kolorowe rajstopy są już jednak nastawione na pokazanie, zwrócenie na nie uwagi. Ja tak nie lubię i jedyne kolorowe jakie mi się trafiają to są prezenty. Darowanemu koniowi się w zęby nie patrzy i przyjmuję, ale noszę niechętnie.
Kochani, temat jest o wizycie u lekarza, więc skręćmy w stronę gabinetu.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Jeśli masz na myśli lisa510, to ona raczej nie trudni się sprowadzaniem i sprzedażą, tylko jakoś "weszła w posiadanie" konkretnych przedmiotów które sprzedaje. Zaglądałem na jej ofertę i bardziej chodliwe produkty/rozmiary się dawno skończyły i nowych nie ma.papa_smerf pisze:Ostatnio, na allegro jakaś allegrowiczka sprzedaje rajstopy męskie ares, ale wyłącznie czarne. Koloru sachara nie sprowadza, bo chyba boi się, że nie kupią.
A męskie rajstopy w beżowym (sahara) kolorze miała, konkretnie jedną sztukę, mój rozmiar wiec ją kupiłem
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Jako, że pasowało mi mieć jeszcze jedną parę tych rajstop, machnąłem ręką na kolor (tylko czarny) i kupiłem u niej te rajstopy. Po otrzymaniu paczki i otwarciu mam beżowe. Czyli w ofercie nie do końca było prawdziwie opisane. Oczywiście realizacja nie była zgodna z zamówieniem i powinien być negatywny komentarz Jednak mnie to ucieszyło.bodex pisze:A męskie rajstopy w beżowym (sahara) kolorze miała, konkretnie jedną sztukę, mój rozmiar wiec ją kupiłem
Teraz się zastanawiam, czy wystawia na aukcji tylko czarne, bo boi się, że Sahara nikt nie kupi?
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Raczej nie, najwyraźniej sama nie wie co sprzedajepapa_smerf pisze:Teraz się zastanawiam, czy wystawia na aukcji tylko czarne, bo boi się, że Sahara nikt nie kupi?
Oprócz rajstop kupiłem też u niej podkolanówki Aries 70 (po 8 zł), dostałem Aries Travel które sprzedawała po 15 zł. Niby też niezgodnie z zamówieniem, ale dostała pozytywa
A po wylicytowaniu tych jedynych beżowych napisałem do niej maila z pytaniem czy ma ich więcej, odpisała że ma już tylko czarne.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
chińscy producenci w natarciu: http://www.doyeah.com/cgi-bin/shop/swit ... &item=0363
Jak widać nie są to stricte rajstopy, tylko męskie legginsy 3/4 - co o takim produkcie sądzicie?
Jak widać nie są to stricte rajstopy, tylko męskie legginsy 3/4 - co o takim produkcie sądzicie?
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Jednak powinny być bardziej podobne do damskich. Dla mnie sztandarowy polski wyrób męski, czyli Lido jest ohydny.
Po ponad roku noszenia rajstop Aries skłonny jestem przyznać rację, że męskie mają swoje zalety wynikające z kroju klina. Dotyczy to rajstop grubszych i bardziej elastycznych (uciskających to i owo). Przy cienkich wystarcza to co jest czyli damskie, a walkę należy przenieść na opakowania
Po ponad roku noszenia rajstop Aries skłonny jestem przyznać rację, że męskie mają swoje zalety wynikające z kroju klina. Dotyczy to rajstop grubszych i bardziej elastycznych (uciskających to i owo). Przy cienkich wystarcza to co jest czyli damskie, a walkę należy przenieść na opakowania
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Musa takie włąsnie kupuję. Ostatnio bardzo mi przypadły do gustu wielopaki F & F z lycrą sprzedawane w Tesco. Nie dość, że pomimo niskiej ceny dobre jakościowo to jeszcze z dodatkiem lycry. Mały ten dodatek więc się nie błyszczą. Ładnie zafarbowane, równomiernie ułozona siateczka. To jeszcze rozmiar XL jest bez wstrętnych podwójnych klinów, i na dodatek chyba ktoś ze wzrostem 195 - 200 tez może je polubić. O firmie F & F nie raz już pisaliśmy na forum.
dr.eklektyczny
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum