Tu są twoje posty, których nie umiesz znaleźć

Tu będę przenoszone posty nie pasujące do reszty lub nie związane z tematem

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 29 sty 2009, 21:38

Widocznie Magda miała do czynienia z większymi niz ty :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 29 sty 2009, 23:11

Brawo Papciu - właściwe posty we właściwym miejscu :-)

p.s. oczywiście że bywają bardziej szurnięci ode mnie :-)
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 30 sty 2009, 01:35

Danon pisze:oczywiście że bywają bardziej szurnięci ode mnie
Ci bardziej szurnięci sa wśród nas wokoło i nikt się tego nie spodziewa. Żeby tylko ludzie mieli takie problemy jak forumowicze PH to świat byłby prosty.
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 30 sty 2009, 18:02

Kurcze, nie mam doła, nie o to chodzi.

O ile dobrze się orientuję, to tylko śmietnik został miejscem, gdzie żeby coś przeczytać, trzeba się najpierw zalogować? Tak, czy nie?

Jeżeli tak, to właśnie dlatego nie piszę. Jeżeli również śmietnik można czytać bez logowania, to będę pisał, ale tylko ogólnie, a nie na temat.
Bo ktoś :czyta
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 30 sty 2009, 19:01

musa pisze:Jeżeli tak, to właśnie dlatego nie piszę. Jeżeli również śmietnik można czytać bez logowania, to będę pisał, ale tylko ogólnie, a nie na temat.
Bo ktoś :czyta
Mam dla ciebie dobrą wiadomość - śmietnik sie czyta po zalogowaniu. Twoje zdanie jest podobne do mojego, ale to ty masz bliżej do piwa dla orłów i Kasiora. Omówcie to przy pianie.
Efektem tego ujawnienia forum jest to, że zalogowanych ubyło, a piszą dalej ci sami.
Obrazek
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 30 sty 2009, 19:37

Musa - tu możesz się czuć jak u siebie w domu :-) . Tylko tak prawdę powiedziawszy - jeśli ktoś trafi tu na twój ślad - jaki problem się zartejstrować, zalogować i wiedzieć co na śmietniku się dzieje? Ja chyba teraz nie mam w tej sprawie swojego zdania, kiedyś wydawało mi się że możliwość pisania i czytania powinna być dla każdego. Później przyznałem rację, że lepiej jak ten co pisze podpisuje się jakkolwiek - nawet jeśli to ksywa - aby jego. A teraz sam już nie wiem - kto chce przeczyta, kto nie chce - nie sądzę żeby tu wchodził.
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 30 sty 2009, 19:56

Pewnie na forum jak sie trzeba zalogować to dany zainteresowany delikwent nie chce aby jakiś mu znajomy domownik czytał cos bez jego kontroli. A po logowaniu zostanie ślad. Zawsze może włączyć jakiś "klawiszrejestrator" lub coś takiego. A tak oficjalnie bez logowania to i wyszukiwarki internetowe mogą znaleźć a jak sie trzeba zalogować to nawet nie da się wskazać tekstu w odnośniku z innej strony.
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 30 sty 2009, 21:10

Dooookładnie!
Radziu

Post autor: Radziu » 30 sty 2009, 21:24

papa_smerf pisze:Efektem tego ujawnienia forum jest to, że zalogowanych ubyło, a piszą dalej ci sami.
A do czego nam potrzebni zalogowani nie piszący :?:
dr.pantyhose pisze:A tak oficjalnie bez logowania to i wyszukiwarki internetowe mogą znaleźć a jak sie trzeba zalogować to nawet nie da się wskazać tekstu w odnośniku z innej strony.
Boty wyszukiwarek też bardzo często przeszukują zamknięte fora.

Pytanie tylko czego tu się obawiać, czy ktoś pisze tutaj o czymś czego się wstydzi. Chcecie to możecie nawet wprowadzić działy do których będzie dostęp tylko dla wybranych i zasłużonych, tak jak np na nylonomanii, tylko po co :?: Jak ktoś chce to niech pisze, jak ktoś chce czytać, to niech sobie czyta, jak się czegoś ktoś wstydzi, to niech o tym nie pisze, jak się obawia czegoś, to niech nie podaje informacji na podstawie których można kogoś namierzyć.

Wścibski domownik też może się zalogować i wszystko przeczyta.
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 30 sty 2009, 21:51

Radziu pisze:Wścibski domownik też może się zalogować
no nie - jeśli jeszcze będziemy się domowników obawiali :cry: to będzie już zupełna klapa :-x
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 30 sty 2009, 22:00

Dobrze, wyjaśnię. Czyta moja żona. Choć oficjalnie noszę przy niej rajstopy, to nie chcę, aby wiedziała o wszystkim, o czym tu piszę.
Nie wie jak się zalogować, więc poprzednio było OK. A teraz nie będę o wszystkim pisał.
:czyta :zobacz :wisi
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 30 sty 2009, 22:03

Musa ok wiem o co chodzi dlatego proponowałam "martwee dusze" jakich nazywam czytaczami z czasem kasować z forum, z drugiej strony powiedz co to za problem sie zarejestrować?
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 30 sty 2009, 22:06

Hmm - trudna sprawa - na śmietnik nie trafi więc tu można o wszystkim. A swoją drogą zawsze możesz jej powiedzieć - ja to nic w porównaniu z Papą Smerfem, Danonem, Radziem i całą resztą :-) .
Radziu

Post autor: Radziu » 30 sty 2009, 22:17

musa, a czy Twoja żona wie pod jakim nickiem piszesz :?: Poza tym, albo poprostu bądź z nią szczery, albo nie pisz tego czego czytać nie może, nie pisz rzeczy za które musiałbyś się wstydzić.

Magda, z tego co Musa pisze to dla jego żony jest to jakiś problem, ale myślę, że jak będzie ją korciło to się dowie jak to zrobić, może też poprosić Musę, żeby jej pokazał ;-)
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 30 sty 2009, 22:18

Radziu pisze:A do czego nam potrzebni zalogowani nie piszący :?:
Już to przerabiałem na innym forum. Często sie zdarza, że ktoś zarzuca, "to forum to fikcyjni użytkownicy i tam nikt nie bywa". Cała lista tych co się logowali pokazuje prawdę o tym jak forum żyje i ilu jest tak naprawdę co dzień odwiedzających.
Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 30 sty 2009, 22:22

OK, ale czy bardziej nam potrzebne statystyki, czy rzeczywista ilość czytelników. Może Kasior da radę zrobić jakieś liczniki i statystyki które będą działać bez logowania..... ale zaraz, przecież przy każdym wątku jest licznik, więc chyba wiadomo, że ruch jest ;-)
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 31 sty 2009, 13:58

A czy logowanie , rejestrowanie przeszkadza? na wielu forumowiskach jest tak że trzeba sie rejestrować, logowac- uważam że to jest ok
mnie to wogole nie przeszkadzało-chcialam zarejestrowalam sie
Radziu

Post autor: Radziu » 31 sty 2009, 18:46

Magda, odwróćmy pytanie - A czy brak logowania , rejestrowania przeszkadza? na wielu forumowiskach jest tak że nie trzeba sie rejestrować, logowac- uważam że to jest ok ;-)
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 31 sty 2009, 18:52

a zapytam dlaczego tak chcesz tej zmiany. Bardzo proszę , moze yez uzasadnisz?
bo przekomarzanie się co gdzie jest myslę bez sensu- tak tylko bo kasior i tak zrobi to co chce
Radziu

Post autor: Radziu » 31 sty 2009, 18:54

Madziu, chciałbym zauważyć, że Kasior już dokonał tej zmiany ;-)
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 31 sty 2009, 18:57

wiem wyczytałam i o niej myslę jest ta dyskusja więc przekonaj mnie, nas ewentualnie dlaczego to rozwiązanie jest lepsze :zdrowko
Radziu

Post autor: Radziu » 31 sty 2009, 19:05

Bo to zwiększa oglądalność/czytelność forum, ale o tym też pisałem 8-)
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 31 sty 2009, 21:38

Problem polega na tym, że gdyby od początku forum było bez logowania, to nie pisałbym tak otwarcie jak pisałem.
Ale forum było logowane, więc opisywałem wszystko śmiało, ale to co ja chcę opisać, nie zawsze będzie podobało się drugiej połowie czyli żonie. Nastąpiła zmiana, czyli otwarte forum i dla mnie jest kicha.
Żona nie umie się zalogować, a mój nick zna, bo widnieje w komputerze (używamy go razem) więc bez logowania wie co piszę.
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 31 sty 2009, 21:54

Msa może więc jeśl chcesz być anonimowy to zmienisz nick i roześlesz nowy do użytkowniików.
A ciekawy jestem ilu z was żony czy dziewczyny znają i czytają to forum. Moja żona wie tylko, że jest takie ale czytac to jej sie nie chce. Dla niej to chyba pierdoły. A ja bym troche chciał aby sobie poczytała. Nie mam przed nią nic do ukrycia.
Ostatnio zmieniony 01 lut 2009, 10:37 przez dr.pantyhose, łącznie zmieniany 1 raz.
tom49
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: tom49 » 31 sty 2009, 23:57

Moja żona nie zna tego forum.
Tomek
ODPOWIEDZ